Design a site like this with WordPress.com
Get started

Foreo, my friend

Bună!

Am primit câteva întrebări în urma articolului despre metodele preferate de demachiere, legate de device-ul Foreo pe care îl folosesc. Având un preț nu tocmai mic, este de la sine înteles să avem dubii când facem astfel de achiziții și simțim nevoia de a ne documenta cât mai mult despre produsul de cumpărat, astfel încât să nu aruncăm cu economiile noastre pe fereastră.

Să începem cu un mic “istoric”, zic! Eu am device-ul rozaliu din februarie 2019, l-am comandat de pe Douglas, varianta pe care o dețin numindu-se LUNA mini 2 Pearl Pink. Prețul lui a fost de 515 RON, dar cred că am inclus în comandă și un cod de reducere sau a fost o promoție la momentul respectiv.

Când am primit comanda, am observat următoarele: vine împachetat într-o carcasă de plastic dur, astfel încât să nu sufere “altele daunele” în timpul transportului, pachetul conține încărcator și o folie cu instrucțiuni. Dacă îmi amintesc eu bine, instrucțiunile le poți accesa online odată ce citești de pe cutie (țin minte ca era un cod sau un QR code something something). Anyway, sunt sigură că instrucțiuni detaliate puteți găsi pe site-ul lor și fără să aveți îndrumări din pachetul device-ului.

💖 Practic, ce este acest Foreo?

Este un device cu pulsații sonice, mai exact 8000 de astfel de pulsații pe minut, care ajută la curățarea tenului de machiaj, murdărie, sebum. Este fabricat din silicon rezistent la bacterii; zic cei de la Foreo că acest material este de 35 ori mai igienic decât perișorii din nylon ai unei perii de curățare. N-aș ști să vă demonstrez acest aspect, dar nici să-l deturnez. Așa că să trecem mai departe. Are 8 intensități ale pulsațiilor; eu spre exemplu, nici nu mai țin minte la ce intensitate l-am setat, pentru că nici nu am mai schimbat-o de la prima folosire, dar cred că e ceva mediu 4-5.

Tot pe site la ei, menționează faptul că dintr-o singură încărcare a bateriei, Foreo LM2 poate fi folosit de 300 de ori. N-am numărat, vă dați seama, dar l-am încărcat doar de două ori din februarie 2019 și până azi: când l-am scos din cutie și înainte de a pleca într-o vacanță, numa’ ca să fiu eu sigură. :))

Dacă observați voi, în pozele de mai sus și în cele ce vor urma, pe partea frontală, device-ul prezintă două tipuri de cili de silicon. Cei de sus, mai mari și mai puțini, sunt destinați curățării zonelor predispuse la puncte negre. Cilii care sunt mai mici și mai mulți, practic 90% din suprafața device-ului, sunt pentru curațarea întregii fețe. Partea din spate a device-ului, prezintă tot niște cili mai mari și mai puțin maleabili destinați masajului facial. Spa la noi acasă, ce să mai!

Acestea fiind spuse în legătură cu detaliile tehnice, să trecem la modul de folosire. Din ce îmi amintesc cei de la Foreo recomandă folosirea device-ului, dimineața și seara.

Eu am să vă povestesc cum l-am folosit în trecut și cum îl folosesc acum.

În primele luni, l-am folosit dimineața și seara, but, it was too much. Eu având tenul sensibil, l-am cam agresat, se înroșea repede, și aveam mereu probleme cu ceva dermatite de contact. Nu cred că erau 100% de la Foreo, dar clar folosirea lui de două ori pe zi, șapte zile pe săptămână, nu aducea beneficii tenului meu.

Apoi, am încercat să îl folosesc mai rar, de 2-3 ori pe săptămână, doar seara sau doar dimineața, cu un gel de curățare mild. A fost în regulă, nicio problemă în acest caz.

Și în final, urmărind-o pe Ioana Dumitrache pe instagram cum povestea că, citez: “Ce nu știm noi despre Foreo, este că demachiază foarte bine tenul.” Atâta mi-a trebuit, zis și făcut, testat, încercat. Works like a charm, as I said before.

Avem, și anume, aceste două imagini în care se poate observa că am makeup pe ten, nu este unul rezistent, dar sunt prezente straturi de SPF, fond de ten, concealer, pudră de fixare, iluminator pudră și bronzer tot pudră.

Un pas important în procesul de demachiere, este să ne prindem părul sus și bretonul, în cazul meu. Pare stupid ce tocmai am menționat, but believe me, am văzut atâtea demonstrații de demachiere și spălare a faței, cu părul desfăcut, de simt nevoia să zic asta.

Umezim tenul cu apă călduță.
Trecem Foreo pe sub un jet de apă călduță.
Adăugăm 3-4 pompițe de gel de curățare. Eu am folosit favoritul anului, Avene Trixera ulei de duș.
Again…
Și masăm prin mișcări circulare.
And again…
Și după două minute, gata programul de curățare. 🙂
Clătim bine Foreo cu apă călduță.
Clătim și fața bine, bine, ștergem cu prosop curat sau șervețele de hârtie. And we’re done! 😉

După cum ziceam și în articolul cu demachierea, prefer să revin cu dischetă și apă micelară pe linia părului, pe gât, unde nu poți folosi Foreo, și în zona ochilor.

💖 De ce continui să îl folosesc și de ce consider că își merită investiția?

 • Curăță foarte bine tenul de machiaj, impurități și sebum.
 • Nu mi-a accelerat secreția de sebum atât timp cât nu am exagerat cu folosirea lui.
 • Și-a păstrat culoarea, forma, nu are niciun defect tehnic sau fizic, de mai bine de un an jumătate de când îl folosesc.
 • Nu trebuie să îți faci griji că rămâi fără baterie din moment în moment.
 • Este potrivit pentru orice tip de ten, atât timp cât testezi și găsești rutina corespunzătoare.
 • Nu irită tenul, nu provoacă coșuri, răni sau alte aspecte negative tenului.
 • Este portabil, ușor, ocupă puțin spațiu în bagaj astfel încât să îl foloșesti oriunde călătorești.
 • Nu am găsit până acum aspecte contra să nu îl mai folosesc.

Sper că am reușit să transmit toate informațiile folositoare și că v-am convins că un Foreo e bun la casa omului, mai ales dacă omu’ e pasionat de skincare și selfcare.

Voi ați încercat vreunul din device-urile Foreo? Dacă da, care sunt aspectele care vă fac să îl folosiți în continuare și ce vă place la nebunie la el/ele? Lăsați-mi un comentariu, sunt curioasă să aflu.

Besos,

Dana ✨

4 thoughts on “Foreo, my friend”

 1. Foarte interesant 🙂 Ai mentionat ceva despre masaj facial. Ajuta si la riduri? 😀 Ai incercat sa-l folosesti pentru masaj? Sunt curioasa cum se simte pe fata. 🙂

  Liked by 1 person

  1. Buna dimi! L-am folosit si pentru masaj facial, dar nu de multe ori. Nu stiu daca ajuta la riduri sincer :))) dar banuiesc ca da, orice masaj facial are beneficii pentru ten.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: